Om Serviwet

Om ServiWet

Rikke Kjeldsen
Grundlægger Rikke Kjeldsen

 

Jeg hjælper dig med at:

  • Give dine gæster/kunder en særlig god oplevelse.
  • Fremhæve din virksomhed.
  • Differentiere dig i forhold til dine konkurrenter.

I 2014 startede jeg virksomheden Serviwet Hot Towels Rental Service med ønsket om, at udbrede konceptet omkring Hot Towels, til Danmark og resten af Norden. Fra en beskeden opstart i min kælder, er virksomheden idag vokset betydeligt og fungerer nu som grossist/leverandør for restauranter, caféer, hoteller, konferencecentre og klinikker.

Hot Towels og produkter der relaterer sig dertil udgør stadig en betydelig del af Serviwets produktprogram, men sortimentet er med tiden udvidet betragteligt, i kraft af forespørgsler fra eksisterende kunder.

Vi har idag et bredt udvalg af non-food varer, eksempelvis forskellige former for tekstiler som duge og stofservietter, forklæder, vaskeklude og kokke-viskestykker. Alt sammen i en kvalitet der er nøje udvalgt, til det professionelle marked. Derudover fører vi også forskellige former for forbrugsvarer så som enkeltvis indpakkede vådservietter, Compressed Towels/Magic Towels, take-away emballager og catering artikler.

Vi udvider løbende vort sortiment i takt med kundernes behov. F.eks. kan vi tilbyde at levere forskelligt udstyr og forbrugsvarer til en række klinikker f.eks. hudplejeklinikker, spa- og wellness klinikker samt mange andre.

Serviwet vil gerne hjælpe dig til at differentiere dig fra dine konkurrenter ved at tilbyde produktion af forbrugsvarer med dit eget logo og design. Det kunne være sandwichposer, vådservietter eller papir servietter med dit helt eget look.