Om Serviwet

Om Serviwet

I 2014 startede jeg virksomheden Serviwet Hot Towels Rental Service med ønsket om, at udbrede konceptet omkring Hot Towels, til Danmark og resten af Norden. Fra en beskeden opstart i min kælder, er virksomheden idag vokset betydeligt og fungerer nu som grossist/leverandør for restauranter, caféer, hoteller, konferencecentre og klinikker.

Hot Towels og produkter der relaterer sig dertil udgør stadig en betydelig del af Serviwets produktprogram, men sortimentet er med tiden udvidet betragteligt, i kraft af forespørgsler fra eksisterende kunder.

Vi har idag et bredt udvalg af non-food varer, eksempelvis forskellige former for tekstiler som duge og stofservietter, forklæder, vaskeklude og kokke-viskestykker. Alt sammen i en kvalitet der er nøje udvalgt, til det professionelle marked. Derudover fører vi også forskellige former for forbrugsvarer så som enkeltvis indpakkede vådservietter, Compressed Towels/Magic Towels, take-away emballager og catering artikler.

Vi udvider løbende vort sortiment i takt med kundernes behov. F.eks. kan vi tilbyde at levere forskelligt udstyr og forbrugsvarer til en række klinikker f.eks. hudplejeklinikker, spa- og wellness klinikker samt mange andre.

Serviwet vil gerne hjælpe dig til at differentiere dig fra dine konkurrenter ved at tilbyde produktion af forbrugsvarer med dit eget logo og design. Det kunne være sandwichposer, vådservietter eller papir servietter med dit helt eget look.

Om Serviwet

ServiWet Hot Towels Rental Service v/Rikke Kjeldsen
CVR 35554114
Tlf +45 40 37 33 51
rikke.kjeldsen@serviwet.dk

Nordea Bank Danmark kto:
9421-0726996466
IBAN:
BK7620000726996466
SWIFT:
NDEADKKK

Administration:
Søndergade 27
DK-6600 Vejen

Produktion / Lager:
Park Allé 13
DK-6600 Vejen

Mit daglige virke

Til dagligt er jeg mest beskæftiget med at lave tilbud og finde specielle løsninger til eksisterende og potentielt nye kunder. Selv om den enkelte kunde selv kan finde mange ting på nettet, bliver det hurtigt svært hvis varerne kun kan findes i stort antal, i eksempelvis Kina, eller på amerikanske webshops der ikke sender til Danmark osv. Det er her jeg forsøger at hjælpe med mit store netværk.

Firmaets historie

Serviwet blev grundlagt 5. marts 2014. Dengang foregik alt på hjemmeadressen. I starten var sortimentet meget begrænset, nemlig Hot Towels og tilbehør hertil, samt enkeltvis indpakkede Wet Towels / vådservietter i markedets bedste kvalitet.

I løbet af 2015 introducerer jeg flere nye produkter – primært tekstiler og compressed towels / Magic Towels til vores eksisterende kunder, og udbyggede kundegrundlaget kraftigt. Vi indgår et samarbejde med firmaet Balibold Danmark omkring import og salg af compressed Towels. Vi udvikler selv produktet Magic Towels, og introducerer et forhandlernetværk af dette. I september flytter vi produktion og lager til lejede lokaler og investerer i vaskefaciliteter samt indretning.

2016
På baggrund af forespørgsler fra markedet udvider vi igen sortimentet til nu også at omfatte et mindre udvalg af take-away emballager. Kundegrundlaget vokser støt, herunder også klinikker og rengøringsgrossister. I september overtager Serviwet fa. Balibold Danmark.

2017
Jeg importerer nu selv varer direkte fra Kina. Jeg oplever et meget presset marked i restaurationsbranchen, og formår ikke at fastholde alle kunderne, dels pga mange konkurser i branchen, og lange leveringstider fra vore udenlandske leverandører.

2018
Jeg åbner vores web-shop 1. januar 2018. Efter et lidt sløjt 2017 starter 2018 fantastisk. Optimismen er tilbage i restaurationsbranchen, og miljødebatten raser. Denne mega-trend er med til hjælpe omstillingen fra plastik til mere miljøvenlige alternativer.

Min vision

Min vision er at kunne tilbyde et 100% bionebrydeligt og miljøvenligt sortiment af engangsartikler og fødevareembalager til hoteller, cafeer, konferencecentre og klinikker. Omlægningen kommer til at foregå i takt med vores kunders behov og at de bionedbrydelige alternativer opfylder vores kunders krav til produktet. Som udgangspunkt vil jeg foreslå og tilbyde bæredygtige produkter, hvor det er muligt.

Skal vi samarbejde?

Jeg leder altid efter interessante samarbejdspartnere, der kan give en synergieffekt begge veje. Har du et spændende produkt du gerne vil præsentere, ønsker du at forhandle nogle af mine produkter, eller er du interesseret i en anden form for samarbejde er du altid velkommen til at kontakte mig.

Vi støtter

Plastik Nej Tak mærket
Plastik Nej tak mærket