Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med leverandører, institutioner, myndigheder og andre aktører i både ind- og udland. Vi har samarbejdspartnere i Kina, Pakistan, England, Tyrkiet, Frankrig, Holland, Polen og flere andre steder. Vi har derfor store muligheder for at imødekomme dine specielle ønsker indenfor:

  • miljøvenlige take-away emballager, også med dit eget logo påtrykt.
  • Tekstiler
  • Klinikudstyr og forbrugsvarer
  • Rengøringsartikler og personlige værnemidler

De partnere vi har hos Serviwet, deler vores værdier om bæredygtighed, sikkerhed og socialt ansvar, samt tilfører erfaring og viden fra deres egne områder. Vores samarbejdspartnere giver os mulighed for bedre at servicere vore kunder gennem bredere handelskanaler, produktudvikling og sparring, både på kort og langt sigt.

Engagerende strategiske samarbejder er afgørende for at gøre det muligt for os at udvikle og producere de løsninger, vi tilbyder vore kunder. Vores arbejdspartnere leverer en bred vifte af varer og tjenester, (f.eks. certificering, uddannelse og forskning) der hjælper os med konstant at bringe innovative løsninger på markedet. Vi udvider løbende vores netværk af samarbejder og velkommmer alle der mener at kunne bidrage til at kontakte os.

Bliv partner med Serviwet

Har din virksomhed de rigtige produkter til hoteller, restauranter, konferencecentre eller klinikker, så er du velkommen til at kontakte os.