rPET / genanvendt plast

rPET / genanvendt plast

rPET står for “recycled polyethyleneterephthalat” og er et genanvendt materiale, der er fremstillet af genanvendte plastflasker. Det er en type polyester, der kan bruges til en række formål, herunder tøj, tekstiler, emballage og endda bil- og elektronikdele. Det er en god løsning, da det reducerer brugen af ​​ny plast og genbruger affaldsmaterialer.

rPET er et populært materiale, fordi det både er miljømæssigt og økonomisk fordelagtigt. Det er lavet af genanvendte plastflasker, som ellers ville blive sendt til lossepladsen; eller sågar ende i havet. Ved at genbruge plastflaskerne i stedet for at producere nye plastprodukter, kan man reducere brugen af ​​råmaterialer, energi og CO2-udledning.

r-PET kan bruges til en række formål, herunder tøj, tekstiler, emballage og endda bil- og elektronikdelene. Det er også populært i mad- og drikkeindustrien, hvor det bruges til at fremstille flasker og beholdere.

Da rPET er lavet af genanvendte plastflasker, kan det have lidt flere småfejl og mindre styrke i forhold til jomfrueligt/virgin plast, men det kan stadig bruges til at fremstille mange kvalitetsprodukter.

Viser et enkelt resultat